Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 7 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Veze
Broj Epizode: 07
Izlazak Epizode: 20. novembar, 2018.

Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) iz nedelje u nedelje sve više gubi na svom kvalitetu. Prethodna epizoda je obuhvatila celokupno poglavlje 12 same mange, koja je kroz anime serijal prikazana na takav način, da čak nije vredno ni pomena. Ukoliko zaista planirate da uživate u kvalitetu koji ovaj naslov može da pruži, predlažemo vam da pod hitno počnete sa čitanjem mange. Uvidećete razliku!

Nove epizode anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 7, na sajt animesrbija.com, izlaze svakog utorka posle 20:00h, prevedene na srpski jezik!

Anime serijal nije ni blizu onoga što je sama manga. U ovo trenutku, može se reći da se, malte ne, radi o potpuno dve priče za isti naslov. Anime serijal poseduje svoju, dok manga svoju priču. Međutim, kvalitet je poprilično uočljiv kada je reč o mangi, te svim fanovima Tokyo Ghoul savetujemo da počnu sa čitanjem mange.


Bilo kako bilo, hajde da se sada fokusiramo na sam anime serijal, i da vidimo šta će se to dogoditi u narednoj epizodu. Naredna epizoda će vrlo verovatno prilagoditi 8-12 poglavlju mange. Kroz samo 12 epizoda, pokušaće da se objedini celokupna radnja opisana u njoj, tako da od naredne epizode možemo samo očekivati lošiji kvalitet prikaza koji će ovaj anime serijal pružiti.



Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 7 – Veze (Spoil)


U narednoj "Epizodi 07" anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) bićemo svedoci mnoštvu veza koji će se oformiti. Sada znamo da su Kaneki i Touka zajedno, ali će načiniti i korak napred, gde će se naposletku i venčati. Od naredne epizode videćemo drugačiju Touku i Kanekia. Po određenim izvorima, tvrdi se da će se naredna epizoda u mnogome cenzurisati.


Opis: Toukina drugarica iz srednje škole, Juriko Kosaka (na slici desno).
Izvor: Pinterest! (slika preuzeta sa priloženog sajta)



Furuta nas upoznaje sa Odredom Oggai koji će mu navodno pomoći pri eliminaciji svih Zloduha. Zlodusi su sada u nepovoljnijem položaju, i CCG daje sve kako bi ih eliminisao. Kaneki hitno mora da nađe rešenje za trenutnu situaciju. Dodatna interesatna stvar koju bi mogli videti u narednoj epizodi je povratak Juriko. Prisećate li je se? Radi se o Toukinoj drugarici iz srednje škole. Da, upravo tako. Vraća se na scenu, ali naizgled nije u bezbednoj poziciji.





Datumi Izlazaka Epizoda (Tokyo Ghoul:re - Sezona 2)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 07 Veze 20. novembar, 2018.
Epizoda 08 Nepoznato 27. novembar, 2018.
Epizoda 09 Nepoznato 04. decembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018