Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 4 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizoda: Uspomene
Broj Epizoda: 04
Izlazak Epizoda: 30. otkobar, 2018.

Najnovije epizoda anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) izašla je, na sajt Anime Srbija, pre nešto više od 12 sati. Epizoda 3 nije bila baš toliko fenomenalna koliko se očekivalo, i sve se događalo, na neki način, ubrzano i nabacano, što više i nije iznenađenje. Smrt Arima ostavlja Kanekia u šoku, te sada ne zna šta dalje da radi. Međutim, bile su mu poznate njegove želje, te je Kaneki odlučio da sledi put koji su Arima i Eto želeli.

Međutim, da li će se ovo događati i u narednim epizodama, vrlo je teško reći, ali definitivno možemo naslutiti pregledom onoga što će se dogoditi u narednoj epizodi ovog animea. Upravo zbog toga, sada ćemo preći na otkrivanje radnje koja će se dogoditi u Epizodi 4. Molimo da sve one koji ne vole spoilere, i koji ne vole da im se radnja unapred otkriva, da smesta prestanu sa daljim čitanjem ovog posta!




Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 4 – Uspomene (Spoil)


Ispostavilo se da je Arima je bio bivši Jednooki Kralj, te je mudro čekao i čuvao svoje mesto kako bi ustupio nekom drugom, i na kraju se dogodilo da je pomenuto mesto ustupljeno Ken Kanekiu. Kako je bio lagano ispraćen iz Čočlea (Chochlea) od strane dece Sunčevog Vrta, takođe upoznaje i Eto, koja naposletku strada. Naredna epizoda anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) će biti poprilično zanimljiva, usled toga što ćemo videti rađanje nove organizacije u samom serijalu.

Nove epizode anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 3, na sajt animesrbija.com, izlaze svakog utorka posle 20:00h, prevedene na srpski jezik!



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 04. koja će sajt Anime Srbija uskoro biti dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Već znamo da su Hinami, Touka, Jomo, i ostali na sigurnom. Tokom Aogirievog kraja, Takizava sada sređuje Tatara, i pri tome ne planira da se, ni po koju cenu, zaustavi. Amon daje sve od sebe da spasi Akiru, ali njegov glas čak ni ne dopire do Takizave. U međuvremenu, Eto omogućava ljudima iz Anteiku da pobegnu iz Čočlea, ali naposletku strada.

Ovo je upravo trenutak kada Furuta nastupa na scenu, i od sada pa na dalje, on će biti glavni atagnoista serije. Kaneki preuzima indetitet nade Zloduha, i sada je zloduh koji je ubio Arima Kišou. Za sve zloduhe, one je sada heroj. Borba u samom sedištu Aogiri će se najverovatnije u Epizodi 4 završiti, i ubrzo ćemo svedočiti oformljivanju nove formacije pod imenom GOAT (jap. 黒山羊, Gōto).

Za one koji ne znaju, GOAT je organizacija zloduha osnovana od strane Ken Kanekia. Glavni cilj iste je stvaranje sveta u kom bi i ljudi i zlodusi mogli zajedno živeti u miru.

Kada je reč o datumu pojave nove epizode, Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 4 izlazi 30. otkobra, 2018. TIM Anime Srbija će se, kao i uvek, potruditi da najnoviju epizodu prevede istog dana, u rekordnom roku.




Datumi Izlazaka Epizoda (Tokyo Ghoul:re - Sezona 2)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 04 Uspomene 30. oktobar, 2018.
Epizoda 05 Nepoznato 06. novembar, 2018.
Epizoda 06 Nepoznato 13. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018