Banana Fish Epizoda 16 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Lo, Paun Siromah
Broj Epizode: 16
Izlazak Epizode: 26. otkobar, 2018.

Banana Fish je još jedan od niza anime naslova koji se prevode od strane domaćih prevodilaca, i koji je privukao popriličnu pažnju domaće publike. Štaviše, pomenuti anime serijal je na Anime Srbija sajtu pogledan podosta puta, i mogli smo uočiti zainteresovanost za isti kod većine anime fanova.

Bilo kako bilo, što se tiče uvodnog govora, vezanog za ovaj anime serijal, možemo reći da nije mrtav, ali je javnost navedena da misli da jeste. Takođe, Maks sada želi da iz pritvora izbavi Eša, dok i sam to isto pokušava da uradi.

U Epizodi 15 videli smo kako je Eiđi primio lažne vesti o tome kako je Eš mrtav, koji je dao sve od sebe kako bi pobegao iz pritvora u kom se nalazi. Kako se i pretpostavljalo, Ešova smrt je zaista bila lažirana, i uistinu je živ. Trenutno se nalazi na Institutu Za Mentalno Zdravlje. Eksperimentisalo se na njemu usled njegove neverovatne inteligencije, ali kada je Golzine ponovno saznao da je Eš živ, i gde se nalazi, morali su obustaviti celokupnu stvar. Kasnije smo videli kako je Maks odlučio da spasi Eša, ali je i sam Eš pokušavao spasiti samog sebe. Eš potom ubija svog čuvara, te se sada upućuje u bekstvo.

Elem, usada ćemo se koncentrisati na epizodu 16 ovog anime serijala. Priloženi tekst sadrži spoil, te molimo sve one koji ne žele da im se radnja unapred razotkriva da smesta napuste ovaj post!



Opis: Slika uslikana iz nasumične scene Epizode br. 15. anime serijala Banana Fish!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!




Banana Fish Epizoda 16 (Spoil)


Naziv nadolazeće epizode je "Lo, Paun Siromah". U njoj ćemo zasigurno saznati da li će zaista uspeti da pobegne iz pritvorske jedinice. Prema različitim izvorima, Eš će uspešno umaći Golzinovim šakama, upravo iz razloga što je čuvar ćelije sada sređen, a pri tome je i sam Maks tu koji će mu u tome pomoći. Međutim, Golzine je već uočio Maksa, te sada možemo svedočiti scenatio gde bi sam Maks mogao stradati, jer će Golzin obavestiti svoje trupe da budu još i oprezniji. Uprkos tome, Eš bi imao u planu da iz pritvora pobegne čak i po cenu Maksovog stradanja. Međutim, da li će se to zaista i dogoditi, ostaje nam da vidimo. Ono što znamo je da će naredna epizoda sasvim sigurno biti zanimljiva i dobra.

Banana Fish Epizoda 16 će izaći 26. otkobra, 2018. TIM Anime Srbija će se, kao i uvek, najnoviju epizodu ovog anime serijala, na sajtu, uredno postaviti po prvoj pojavi prevoda za isti.



Datumi Izlazaka Epizoda (Banana Fish)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 16 Lo, Paun Siromah 26. oktobar, 2018.
Epizoda 17 Nepoznato 02. novembar, 2018.
Epizoda 18 Nepoznato 09. novembar, 2018.
Epizoda 19 Nepoznato 16. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018