Kada se na Anime Srbija nastavlja Black Clover? (+ SPOIL)



Verovatno se većina vas dosada pitalo, šta se to događa sa anime serijalom Black Clover?! Zbog čega ga nema već neko vreme, i šta leži iza razloga ne postavljanja ovog anime serijala na vreme?! Na sva ova pitanja, odgovorićemo vam u narednom delu teksta kako bi bolje shvatili kako je došlo do predašnjih okolnosti. U prvom delu posla saznaćete sve vezano o ponovnoj pojavi anime serijala Black Clover na sajtu Anime Srbija, dok ćete u drugom delu posta saznati "spoil" za narednu epizodu pomenutog naslova. Verujemo da ćemo putem ovog posta uspešno razrešiti sve dileme, ali i pomoći svima da dobiju sve one tražene odgovore!



Kada se nastavlja Black Clover na Anime Srbija?


Prvo da pojasnimo koji je razlog neredovnog objaljivanja. Naime, na ovom anime serijalu radi prevodilac pod imenom "Aquarie". Pomenuti prevodilac je radio na povećem broji anime naslova, među kojima je i Black Clover. Međutim, kako to obično biva u životu, nikada ne možemo naslutiti šta nam donosi sutrašnjica. Usled toga, pomenuti prevodilac, koji aktivno prevodi za naš sajt, je zapao u period zauzetosti koji ga je omeo u redovnom prevođenju ovog anime serijala. Direktno usled toga, bili smo primorani da pauziramo ovaj naslov. Naravno, za one koji nas prate, znaju da pauza i nije bila toliko velika.

Nekoliko dana nakon kašnjenja redovnog izbacivanja epizoda ovog animea, vrednim radom, pronašli smo zamenu i novog prevodioca po imenom "Risin". Isti trenutno prevodi anime serijal "Tokyo Ghoul:re S2", ali se upustio i u prevođenju naslova "Black Clover". Direktno usled toga, uspeli smo da smanjimo razliku neobjavljenih epizoda ovog anime serijala za svega 4! Naravno, uprkos zameni, tehnički nije bilo izvodljivo sustići pomenuti anime serijal.






Bilo kako bilo, odlične vesti dolaze već od danas, jer se sada prvobitni prevodilac ovog anime serijala vratio! Usled toga, u saradnji sa prevodiocem "Risin", "Aquarie" uredno nastavlja sa prevođenjem ovog anime serijala, i štaviše, sustignute su sve epizode ovog animea. Dakle, za sve one koji nas prate, vrlo ubrzo očekujte objavljivanje svih epizoda ovog anime serijala!

Kada će tačno izaći prevedene epizode koje nedostaju?
Tokom večeras, datuma 06.11.2018., oko 22h, objavićemo prve dve prevedene epizode anime serijala Black Clover (Epizode 54 i 55). Nedugo nakon toga, sutradan uveče, objavićemo i druge dve epizode (Epizodu 56 i 57). Za one koji ne znaju, (Epizoda 57) je ujedno i poslednje dostupna epizoda ovog anime serijala! Najnovije epizode izlaze svakog utorka posle 20:00h!

Da li će u budućnosti biti kašnjenja?
Kako je sutrašnjica nepredvidiva, ne možemo uvek sa stopostotnušću tvrditi da će najnovije epizode biti najredovnije. Međutim, naš TIM će se maksimalno, uz prevodilački TIM, truditi da do kašnjenja uopšte i ne dođe. Molimo da uvek imate maksimalnog poštovanja, razumevanja i zahvalnosti za sve ono što naš tim radi. Međutim, budite uvereni da ćemo uvek kompletirati i kraju privesti sve one anime serijale na kojima radimo!



Black Clover Epizoda 57 – Provlačenje (Spoil)


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Hajde ukratko i da se pozabavimo "spoil-om" za današnju epizodu anime serijala Black Clover. Za one koji čekaju pojavu novih prevedenih epizoda na našem sajtu, kao što smo već saznali, sve nove epizode očekujte kroz narednih 24h! Naravno, među vama, verovatno postoje i oni koji su ispratili dosadašnju priču i tok radnje, tako da, upravo za vas, hajde da vidimo šta to možemo očekivati u nastavku radnje ovog animea!




Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 57. koja će sajt Anime Srbija uskoro biti dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Veštičija Šuma je mesto odakle Vanesa i Domina dolaze. Radi se o zemlji u kojoj su samo, i isključivo samo, veštice u mogućnosti da žive, i nisu deo niti Kraljevstva Clover, niti Kraljevstva Dijamant. Domina će Fanzelu i Marieli pomoći da na neki način zađu u pomenutu šumu. Međutim, prvo su se uputili do Crnog Bika služeći se Finralovom magijom da pokupe Asta, koji je bio zauzet trenirajući svoj donji deo tela.

Vanesa je u jednoj od soba sa Kraljicom Veštica. Kraljica ju je upitala zbog čega je Jami da je izbavi od veštica. Vanesina magična nit je nešto što kraljici definitivno treba usled što ista poseduje potencijal kontrole sudbine. Dok Vanesa sada pregovara sa kraljicom u vezi učenja drevne raspršivajuće magije, Crni Bik, Fanzel i ostatak su sakriveni unutar Dominanteovog magičnog ogrtača. Cilj im je da uspešno borave unutar kraljičine sobe.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018