Boruto Epizoda 82 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri



Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: "Ušunjavanje u Selo Skrivenog Kamena"
Broj Epizode: 82
Izlazak Epizode: (18. novembar, 2018.)

Veliki pozdrav naši drugari! Danas ćemo se osvrnuti na dešavanja koja nas očekuju u narednoj epizodi anime serijala "Boruto" - Epizoda 82. Međutim, kao i uvek, slobodno možemo prokomentarisati dosadašnja dešavanja ovog anime serijala, i ovoga puta definitivno se ne može braniti sam tok dešavanja priloženog anime serija.

Štaviše, prošla epizoda je povelikim delom bila razočaravajuća. Smatramo da epizoda nije posedovala veliku poentu, i Japan bespotrebno odugovlači trenutnu priču (Ark*) serijala. Trenutan (Ark) takođe nije za pohvalu, jer sam anime serijal sve više uranja u one lošije vode. Određene epizode su bile sjajne, dok je većina bila podosta lošijeg kvaliteta.


Boruto Epizoda 82 izlazi datuma 18. novembar, 2018. u 20:00h! Najnovija epizoda će, prevedena na srpski jezik, biti dostupna na sajtu Anime Srbija.


Boruto Epizoda 82 neće napraviti spektatkl, štaviše, možda će biti još i više razočaravajuća za gledaoce. Međutim, kako ne bi bili preveliki pesimisti i negativci, ipak, dajmo još vremena ovom animeu kako bi saznali na koji način će se daljnja priča odvijati. Ono što je sigurno je to da se trenutni (Ark) neće u skorije vreme završiti. Štaviše, vrlo je verovatno da će isti trajati i tokom meseca Decembra. Kakogod, da previše ne dužimo, pređimo direktno na "spoil" za Epizodu 82. Naravno, imajte na umu da, ukoliko ne volite da vam neko otkriva šta će se to događati u određenom animeu, da hitno prestanete sa daljim čitanjem ovog posta!


* - Ark (Arc) predstavlja produžetak ili nastavak originalne priče u okviru jedne anime epizode.


Boruto Epizoda 81 – Borutova Želja (Spoil)


Boruto Epizoda 82 će za nijansu biti bolja od prethodne, jer će sam tok radnje, na neki način, ići u delimično ispravnom smeru. Videćemo Boruta i njegove prijatelje kako se prikradaju u Selo Kamena. Ne zna se na koji način će to uspeti uraditi neopaženo, ali, ostaje nam da vidimo.



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 82. koja će sajt Anime Srbija uskoro biti dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Naposletku će proći odbrandbene snage Sela Kemana, te će se susresti sa Onokiem. Ono što je očigledno je da će Boruto tražiti pomoć od njega. Međutim, Onoki im neće biti u stanju pomoći. Fanovi nastavka ovog popularnog naslova su već vrlo dobro upoznati sa ovim imenom. Radi se o moćnom i snažnom karakteru, iz "Naruto" univerzuma, koji bi definitivno bio odličan saveznik. Nažalost, trenutno je bolestan, i tražiti od njega da se bori bi bilo isuviše rizično, što bi naposletku moglo dovesti i do njegovog stradanja, a zatim i velikih problema među samim selima.



Međutim, kako se (Ark) bude bližio kraju, prema izvorima, veruje se da će Okoni na kraju ipak pružiti svu pomoć. Za sada, Boruto i ostali će zasigurno ući u Selo Kamena, ali po koju cenu?!




Datumi Izlazaka Epizoda (Boruto)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 82 Borutova Želja 18. novembar, 2018.
Epizoda 83 Onokieva Pravda 25. novembar, 2018.
Epizoda 84 Onokieva Osećanja, Kuova Osećanja 02. decembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora. Viz Media/Crunchyroll zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018