Boruto Epizoda 81 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizoda: "Borutova Želja"
Broj Epizoda: 81
Izlazak Epizode: (11. novembar, 2018.)

Nešto malo duže vremena nas nije bilo usled činjenice da naporno radimo na naprestanom i kontinualnom unapređivanju sajta. Većina vas koja nas vrlo verovatno prati zna kroz kakve faze je Anime Srbija prolazila u proteklim danima. Međutim, sada kada su sve kockice složene, vreme možemo kvalitetno izdvojiti i za same Anime Srbija Vesti!

Prva na redu od vesti se direktno odnosi na anime serijal Boruto. U proteklim epizodama videli smo pokušaje Boruta da povrati Micukija u Selo Skrivenog Lista, isti će se nastaviti i u narednoj epizodi broj 81. Pre nego što se do dogodi, možda će voditi ozbiljan razgovor sa Garagom u vezi izdaje, dok će se Inođin i Ćo-Ćo susresti sa Akutom. Međutim pređimo sada direktno na sam "spoil" za narednu epizodu.



Boruto Epizoda 81 – Borutova Želja (Spoil)


U najavi za narednu epizodu broj 81, videlo se da je glavni protagonista Boruto onesvešćen usled povrede. Tokom nesvesti, Boruto će u snu voditi razgovor sa Garagom unutar nečega što se čini kao duhovni svet. Boruto će tek trebati da u potpunosti shvati razloge zbog kog ga je Micuki napao, a upravo Garaga je onaj koji je vrlo dobro upoznat sa osećanjima koja nastaju nakon što ga je njegov bivši prijatelj napustio i uzrokovao mu gubitak oka. Bez obzira na to kako bi se ovaj međusoban razgovor Boruta i Garage mogao završiti, definitivno é se završiti na način u kom će se međusobni prijateljski odnos pomenute dvojice zasigurno učvrstiti i poboljšati.



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 81. koja će sajt Anime Srbija uskoro biti dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Takođe, određeni izvori navode da će Inođin i Ćo-Ćo izvršiti skeniranje oblasti kako bi utvrdili da li postoje određene pretnje po njih. Međutim, nažalost, susrešće se sa neprijateljem pod imenom Akuta, ali možda on i neće biti jedini njihov protivnik. Ovo će direktno dovesti do nove borbe. Paralelno tome, Šikadai i Sarada će doneti odluku da li će se ili ne vratiti u Selo Lista, uprkos tome što Micuki nije sa njima.

Pratioci ovog animea su takođe imali priliku i da vide gospodara Ku. Uz pomoć armije Akuta, napada Kurocući. Cućikage je očigledno bila šokirana videvši Ku, odvraćajući joj pažnju i dovodeći je do hapšenja. Određene scene su navele mnoge fanova da poveruju u to da bi Ku zapravo mogao biti Onokiev unuk. Naredna epizoda bi mogla potvrditi ili povrgnuti ovu teoriju. Ostaje i sami da saznamo.

Boruto Epizoda 81 izlazi datuma 11. novembar, 2018. u 20:00h! Najnovija epizoda će, prevedena na srpski jezik, biti dostupna na sajtu Anime Srbija.




Datumi Izlazaka Epizoda (Boruto)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 81 Borutova Želja 11. novembar, 2018.
Epizoda 82 Nepoznato 18. novembar, 2018.
Epizoda 83 Nepoznato 25. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora. Viz Media/Crunchyroll zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018