'Attack on Titan' Manga Se Privodi Kraju?



Anime serijal Attack on Titan, bez sumnje, poseduje jednu od najpopularnijih mangi proteklih nekoliko godina. Ova manga je toliko dobra da je trajno utisnula pečat u istoriju kvalitetnih mangi. Međutim, pored slavne mange, anime serijal poseduje i svoju anime adaptaciju.


Prvi deo Treće Sezona ovog anime serijala je otpočeo sa prikazivanjem ranije ove godine, i drugi deo se očekuje već prvom polovinom 2019 godine. Trenutno, još uvek ne postoje konkretni datumi u vezi toga kada se može očekivati nastavak, ali po svemu sudeći, kako smo ranije i pisali, radiće se o aprilu, 2019. Istog trenutka pošto dobijemo informacije o tome kada tačno otopočinje nastavak ovog animea, obavestićemo vas!



Opis: Nasumična scena iz jednog poglavlja "AOT Mange".
Izvor: Subdued Fanriling! (slika preuzeta sa priloženog sajta)



Zvanični Twitter nalog za MBS’ Jōnetsu Tairiku dokumentarni program otkriva da se Hađime Isajamova manga, Attack on Titan, privodi kraju, odnosno finalnom (Ark-u). Prisetimo se, Isajama je 2014. godine izjavio da bi pomenutu mangu zavšio kroz manje od tri godine. Isajamov urednik Šintarō Kavakubo je pomenute godine, takođe, izjavio "Serijalizacija će se završiti kroz tri do četiri godine".


Attack on Titan manga je prvi put objavljena tokom "Kodansha Bessatsu Shōnen Magazine" 2009. godine. Volume 26. zbirne knjige Attack on Titana je u Japanu bila objavljena 9. avgusta. Izdavač Kodansha Comics je istu takođe objavio i na Engleskom jeziku, gde je Volume 25. bio izbačen 03. jula.

Knjižara i stripoteka "DarkWood", koja poseduje anime mange na srpskom jeziku, u svojoj kolekciji poseduje osam delova mange "Attack on Titan". Ukoliko ste zainteresovani, pomenute mange ovog, ali i drugih popularnih animea, možete, po povoljnim cenama, kupiti na njihovom zvaničnom sajtu klikni ovde.




Opis: Prikaz dostupnih "Attack on Titan" mangi na srpskom jeziku.
Izvor: Darkwood! (slika uslikana sa priloženog sajta, te potom editovana)



Trenutno, Attack on Titan manga poseduje 86 miliona kopija odštampanih šitom sveta. Ista je inspirisala i emitovanje dva akciona filma 2015. godine. Zvanični legalni anime striming sajt Funimation je objavio oba, i to u vidu kučnih DVD izdanja za Severnu Ameriku.

Takođe, nedavno je i potvrđeno da će Attack on Titan dobiti još jedan akcioni film. Čuveni Warner Bros. je obezbedio ugovor, i isti će biti vođen od strane Endi Muschiettia.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018