Uključite Notifikacije! | POPRAVLJEN KVAR!



Podosta vas je verovatno već primetila "iskačuća obaveštenje" na našem sajtu koje vam nudi opciju da prihvatite "obaveštenja sajta" kako bi primali sve najnovije informacije, istog trenutka kada izađu. Međutim, tokom nekoliko faza testiranja, pre samo nekoliko sati, primetili smo da gotovo svi vi koji ste se prijavili, zapravo niste, usled određene greška koja je nastala u kodu.

Nakon pojave kvara, na istom je TIM naporno radio, i sada je isti uspešno rešen. Međutim, svi oni koji su se, do ovog trenutka, bili prijavili, neće primati nijednu notifikaciju sa našeg sajta. Međutim, to možete promeniti ukoliko budete sledili naš vrlo lagan tutorijal!

Izuzetno Važno: Zamolili bi sve posetioce, koji su već bili prijavljeni na naše notifikacije sajta, da to ponovno urade! Na ovaj način, obezbedićete sebi mesto koje će vam pružiti da na svoje kompjutere ili mobilne uređaje uredno dobijate notifikacije sajta!
Informacija: Tutorijal ispod važi i za sve one koji se još uvek nisu prijavili na naša obaveštenja! Savetujemo da to obavezno uradite jer na taj način nećete propustiti nijednu najnoviju anime novost koja se pojavi! Najlepše vam se, unapred, zahvaljujemo!






PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018