Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 3 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizoda: Igra Krsta
Broj Epizoda: 03
Izlazak Epizoda: 23. otkobar, 2018.

Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) je započeo poprilično uzbudljivim tempom. Štaviše, čak mnogi uopšte i ne mogu da sa sigurnošću kažu šta se zapravo u ovom anime serijalu događa. Međutim, kako nove epizode budu pristizale tako ćemo najverovatnije dobijati i sve jasniju radnju. Sve u svemu, danas ćemo pisati o spoilu Epizode 03 ovog anime serijala, kao i datume pojava daljnjih epizoda. Kao i uvek, upozoravamo sve one, koji se upuštaju u čitanju ovog teksta, da isti sadrži spoil (otkrivanje radnje određenog animea unapred), i da, ukoliko ne želite da budete spoilani, da smesta prekinete sa čitanjem istog!



Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 3 – Igra Krsta (Spoil)


Hajde prvo da se prisetimo šta se događalo u protekloj epizodi anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2). U Epizodi 2 bili smo svedoci borbe između Kanekia i Arima. Arima je bez sumnje dominirao u ovoj borbi, te je usled toga Ken Kanekia mogao sasvim lako ubiti. Međutim, to nije učinio.

Možemo reći da je ova epizoda bila još i bolja od prve, jer je prva bila adaptirana na poglavlje 9, što je direktno i uništilo celokupnu priču ovog animea. Može se slobodno reći da je Epizoda 2, donekle, ponovno brod usmerila u pravi smer.

Nove epizode anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 3, na sajt animesrbija.com, izlaze svakog utorka posle 20:00h, prevedene na srpski jezik!



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 03. koja će sajt Anime Srbija biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Kada je reč o spoilu za nadolazeću Epizodu 3, ista će se fokusirati na Aogiri rat. Ista će nam otkriti borbu između pripadnika Aogiri i CCG-a. Takođe, anime karakter na kog će se u ovoj epizodi baciti fokus i pažnja je Houđi, pripadnik CCG-a ko ćete verovatno vrlo lako prepoznati. On će biti umešan u jednoj sceni sa Takizavom.

Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) - Epizoda 3 će se fokusirati na Takizavu i Houđia. Takođe, videćemo i Akiru Mado, koja takođe poseduje istoriju sa Takizavom. Premda, Takizava ju je prezirao od samih početaka, i naposletku će nameriti i da je ubije. Još jedan od karaktera, Amon, za kog se pretpostavlja da je mrtav u Anteiku napadu 13. odeljenja, je živ, i to ne samo to već je sada i sam on pretvoren u zloduha.

Borba između Eto i Furuta će takođe, možda, biti prikazana u narednoj epizodi. Naposletku, ovo deluje kao mnoštvo događaja koji bi mogli da se u samo jednoj epizodi dogode, ali nikada ne recite nikad. Ono što je činjenice je to da je Tokyo Ghoul:re narušio mnogobrojne interesantne momente koje su bile viđene u mangi. Elem, preostaje nam da vidimo da li će se situacija poboljšati u narednim epizodama.




Datumi Izlazaka Epizoda (Tokyo Ghoul:re - Sezona 2)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 03 Igra Krsta 23. oktobar, 2018.
Epizoda 04 Nepoznato 30. oktobar, 2018.
Epizoda 05 Nepoznato 06. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018