Sword Art Online (Sezona 3) Epizoda 03 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Krajnje Planine
Broj Epizode: 03
Izlazak Epizode: 21. otkobar, 2018.

Protekle dve epizode treće sezone anime serijala Sword Art Online fanovima polako stvara ideju o tome na koji način će ark Alicization biti ispričan. U međuvremenu, postoji teorija o tome da će Epizoda 3 ove sezone obuhvatati delove gde će Selka bidi predstavljena, te će potom iz čista mira nestati.

Kratkim pregledom događaja, pre samog "spoila" Sword Art Online (Sezona 3) Epizode 3, Kirito otkriva da se ponovno vratio u Podzmelje. Međutim, umesto da se što pre vrati u pravi svet, odlučuje se na korak da ipak ostane i prikupi informacije o tome kako se našao tu gde jeste. Twitter post koji vam ostavljamo ispod direktno prikazuje nekolicinu slika (scena) koje se direktno odnose na nadolazeću Epizodu 3 ovog anime serijala!






Za sve one koji nisu upoznati sa "light" novelom serijala, vrlo je važno znati da je predstavljanje Seike unutar samog animea vrlo važno za celokupan Alicization ark. Ona je Alisina sestra, i u originalnom materijalu, Seika se pridružila Kiritu i Eugeonu u zadatku pronalaska Alise. Same navedene činjenice nadolazeću, treću epizodu, čine vrlo zanimljivom i vrednom očekivanja.

Kirito, u trećoj epizodi, nastavlja svoj boravak u Eugenovom selu u Sword Art Online (Sezona 3). Nagoveštajima "light" novele devetog volumena, ovo je upravo epizoda u kojoj će se Kirito i Seika najverovatnije upoznati. Još jedna od stvari koja govori u prilog ovome je i jedan post sa Reddit-a koji sugeriše na to da će Epizoda 3 ovog anime serijala najverovatnije fokusirati na pomenuti volume 9, poglavlja 1, dela 3. Dakle, fokus će biti na Selkinom upoznavanju Kirita koja će ga učiti o glavnim pravilima sela. Selka je praktično zadužena da pazi na Kirita.

Ukoliko ste nestrpljivi da dočekate najnoviju epizodu, obradovaćemo vas informacijom da će nova epizoda ovog anime serijala biti dostupna već u subotu uveče! Na sajtu Anime Srbija, najnoviju (prevedenu) epizodu možete očekivati već sutradan, u nedelju posle 15h!



Opis: Slika uslikana iz jedne od scena unutar Epizode br. 02. koja je već bila emitovana!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Međutim, sam njihov međusoban susret će za neke gledaoce naizgled izgledati neobično. Kada kažemo neobično, mislimo na to da će Selka biti prikazivana samo na kratko, a potom će iznenadno nestati. Sestra Azarija će biti ona koja će Kirita obavestiti o njenom nestanku. Premda, ono što je zasigurno je to da će biti reči o samoj Alisi koja biva kažnjena, a o njenoj kazni biće reči u razgovoru Kirita i Selke.




Datumi Izlazaka Epizoda (Sword Art Online - Sezona 3)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 03 Krajnje Planine 21. oktobar, 2018.
Epizoda 04 Nepoznato 28. oktobar, 2018.
Epizoda 05 Nepoznato 04. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan sadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018