One-Punch Man (Sezona 2) - Datum Izlaska, Detalji + (Key Visual)



Informacija: Priložene informacije unutar ovog posta su zvanične i potvrđene! Ovo direktno znači da sve ono što pročitate unutar ovog posta je važeća stopostotna informacija! Nijedan deo ovog posta nije ugrubo donet zaključak, niti pretpostavka koja nije ozvaničena.
Dugom čekanju je najzad došao kraj! Legendarni anime serijal, koji je na našim prostorima tokom prvog pojavljivanja bio vrlo popularan, vraća se u nikad većem izadnju! Sezona 2 nam je na dohvatu ruke, i kako je u avgustu mesecu ove godine Viz Media pisala, druga sezona ovog anime serijala premijerno će se prikazivati aprila 2019. godine!

Trejler koji se pojavio, zajedno sa pomenutom objavom, suštinski nije ništa pokazao niti nagovestio. Videli smo samo nekoliko scena iz prve sezone, ali i dijalog koji je nagovestio na eventualne radnje druge sezone. Izgleda kao da su glasine, vezane sa suočavanje Saitame sa Garouom, tačne.

Pored samog dijaloga, Viz Media ništa konkretnije nije objavila. Međutim, objavili su zvanični sinopsis (pregled sezone) za One-Punch Man (Sezonu 2).

Saitama je heroj koji je isti postao samo iz zabave. Nakon tri godine specijalnog treninga, postao je toliko znažan da je praktično nepobediv. U stvari, toliko je jak da su čak i njegovi najmoćniji protivnici bili zbrisani jednim udarcem. Sada, čini se kao da će se veliko predskazanje Madame Šibabave, o tome da je Zemlja osuđena na propast, zaista ispostaviti tačnim, zbog velikog povećanja broja incidenata sa čudovištima. Zajedno sa Genes, svojim vernim učenikom, Saitama otpočinje sa svojim herojskim dužnostima kao pripadnik Udruženja Heroja, dok se Garou, čovek krajnje fasciniran čudovištima, iznenadno pojavljuje.



Opis: Oficijalni Key Visual za nadolazeću One-Punch Man (Sezonu 2).
Izvor: Know Your Meme! (slika preuzeta sa priloženog sajta)



Detalji zavera vezanih za ovaj anime serijal ne bi trebali biti iznenađenje za sve pratioce veb-komedije (webcomic) i mange. Garou je oduvek bio antagonista ove sezone. U drugoj sezoni One-Punch Man, trebao bi igrati veliku ulogu usled činjenice da u lov na heroje ide samo kako bi testirao svoje veštine. Garou i dalje ostaje kao jedan od najinteresantnijih zlikovaca serijala, jer je u potpunosti drugačiji od Saitame. Dok Saitama uživa u činjenju dobrih dela i ulozi heroja, Garouov cilj je da postane čudovište. Bile vrlo zanimljivo videti Garoua u akciji.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018