One Piece Epizoda 859 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Buntovna Ćerka - Sanđieva Operacija Transporta Kolača
Broj Epizode: 859
Izlazak Epizode: 28. otkobar, 2018.

Koliko vas prati anime serijal One Piece? Zasigurno veliki broj. Međutim, od tog broja sigurni smo da podosta vas ovaj anime serijal prati i na engleskom jeziku. Direktno usled toga, ovaj post će definitivno biti, prvenstveno, namenjen onima koji redovno prate ovaj anime serijal. S druge strane, svi vi koji još uvek niste dospeli da novijih epizoda, ne preporučujemo da se dalje upustite u čitanje ovog posta.

Informacija: Anime Srbija će, kako je i ranije navodila, ovaj anime serijal na sajt uredno ubaciti odmah po dobijanju prevod od strane prevodioca Eleran.
Više na: klikni ovde

One Piece Epizoda 859 će se podosta razlikovati od onoga što smo imali prilike da u proteklim mesecima vidimo. Borba Lufi protiv Katakuria je za sada završena, i preostaje nam nekoliko stvari zbog kojih se treba radovati, iako mi lično baš i nismo toliko oduševljeni onim što sledi. Celokupno Ostrvo Kolač je "ark" koji se podosta tegli, i uzastupno se ponavlja kako ide kraj, gde Velika Mama (Big Mom) neprestano nastavlja juriti za Slamastima po moru, a na kraju ipak nastavi juriti Begea.

To je upravo ona tema na koju sada dolazimo. Borbu Lufia i Katakuria nećemo videti ni u skorije vreme. Tako da, hajde da se fokusiramo na događaje koji će se dogoditi u One Piece Epizodi 859. Kao i uvek, upozaravamo sve da tekst ispod sadrži spoil! Molimo da istog trenutka prestanete sa čitanjem ovog posta, ukoliko iste ne volite.



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za One Piece Epizodu br. 859.!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!




One Piece Epizoda 859 (Spoil)


Ostrvo Kakao će biti u fokusu tokom naredne epizode ovog anime serijala, a već i sami znate da će u njoj Oven i Pound biti umešani. Oven je nekoliko epizoda ranije prašio Pounda, i definitivno nema nameru da s tim prestane. S druge strane, Ćifon (Chiffon) će se sada pojaviti, i istog trenutka će biti uočena od strane Ovena. Istog trenutka će pokušati da je savlada zbog pokušaja ubistva Mame, i direktno usled toga postoji samo jedan čovek koji može da je spase od sigurne smrti.

O kome je tačno reč, sami naslutite! Niko drugi do Sanđi će u narednoj epizodi stupiti u pravu akciju gde će voditi borbu, i to je upravo ono zbog čega treba biti uzbuđen. Videćemo paralelno i kako flota pirata Velike Mame opkoljuje brod Slamastih koji će se naći u ozbiljnoj nevolji, i iz koje će vrlo teško izaći. Lufi će, na Ostrvu Orasa, krvnički poušati da zaobiđe pirate Velike Mame, te će potom pokušati da povrati svoj Haki.

Za one koji ne znaju, One Piece Epizoda 859 će izaći 28. otkobra, 2018. Napominjemo da ovaj anime serijal možete trenutno pratiti na oficijalnim sajtovima poput Crunchyroll-a!



Datumi Izlazaka Epizoda (One Piece)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 859 Buntovna Ćerka - Sanđieva Operacija Transporta Kolača 28. oktobar, 2018.
Epizoda 860 Čovekov Način Života - Odluka Peza i Kapetana Lufija 04. novembar, 2018.
Epizoda 861 Nepoznato 11. novembar, 2018.
Epizoda 862 Nepoznato 18. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018