Fairy Tail (2018) Epizoda 04 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Podzmeni Sukob
Broj Epizode: 04 (Regularno: 281)
Izlazak Epizode: 28. otkobar, 2018.

Ukoliko ste veliki ljubitelj "Fairy Tail" anime serijala, onda definitivno posedujete razlog da budete uzbuđeni usled činjenice da će finalna sezona biti spektakularna. Štaviše, ona će posedovati više od ukupno 200 epizoda! Međutim, pravo uzbuđenje tek sledi, pridodajući činjenicu da trenutne epizode pokrivaju ark "Avatar", i da će se novim epizodama ovaj anime serijal sve više i više zahuhtavati. Definitivno ćemo biti svedoci sjajnih dešavanja, i pošto se radi o poslednjo sezoni, nipošto nećemo biti svedoci pada kvaliteta ovog naslova.

U epizodi pod nazivom "Avatar", koja je izašla pre nekoliko dana, videli smo kako se Nacuova družina uputila da pronađe Juviu. Saznavaju da je bolesna usled hladne kiše koja neprestano pada u napuštenom selu u kom se nalazi. U istom je živela zajedno sa Grej Fullbusterom koji je iznenadna, pre šest meseci, nestao bez traga i glasa.



Opis: Grej na čijem telu se vide tamne oznake. Scena u kojoj je još uvek bio sa Juviom pre nego što ju je napustio.
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Juvia se donekle priseća šta se događalo sa Grejom pre samog njegovog nestanka, i otkriva da je tokom jednog njegovog treninga, dok je bio polu-go, posedovao određene crne oznake po svom telu. Međutim, čini se kao da se Grej zapravo pridružio Avatarima - kult koji slavi Zerefa i njegove Mračne Umetnosti. Nacu je donekle toga svestan, i veruje da Grej nije samovoljno postao deo Avatara, već da je bio prisiljen da se istom pridruži. Naravno, ovo će se ispostaviti kao problematično za Nacua i Lusi, jer su se uputili da ga pronađu, u nameri da ga povrate, te tako ponovno okupe celokupan klan, ne bi li naposletku zaustavili Avatar koji je silno veran Zerefu.

Međutim, da ne dužimo previše, usled činjenice da većina vas, već vrlo dobro, zna šta se dogodilo u protekloj epizodi. Pređimo direktno na "spoil" za Epizodu 04 kroz koji ćemo vam, u jednom delu, otkriti šta će se to dogoditi u narednoj epizodi. Svi vi koji ne volite "spoil", i koji želite da izbegnete obelodanjivanje radnje unapred, molimo da istog trenutka prestane se daljim čitanjem ovog posta!




Fairy Tail (2018) Epizoda 04 – Podzmeni Sukob (Spoil)


Prema različitim oficijalnim izvorima fanovi, u narednoj epizodi ovog anime serijala, mogu očekivati borbu između Greja i Nacua. Nacu će najverovatnije dati sve što je u njegovoj moći da povrati i odvrati svog prijatelja od crne magije koja ga je obavila i zaposednula.



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 04. koja će sajt Anime Srbija uskoro biti dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Nije poznato da li će u tome Nacu tokom svog prvog pokušaja uspeti, ali postoji mogućnost da ćemo svedočiti i scenariju u kom bi Grej eventualno mogao da se okrene i protiv samog Avatar kulta. Premda, ko zna?! Ostaje nam da i sami saznamo. Ono što je sigurno je to da Nacu definitivno mora da požuri u svojoj nameri, pre nego za sve bude kasno.

Mnogi sa nestrpljenjem čekaju da vide ponovni susret Nacua i Greja, ali i način na koji će se oni ponovo susreti. Sve navedeno će biti prikazano samo nekoliko dana od sada, i to datuma 28. oktobra, 2018.! Najnovija Epizoda 4 ovog anime serijal će na sajtu Anime Srbija biti dostupna 28. oktobra, 2018. u 15:00h!




Datumi Izlazaka Epizoda (Fairy Tail 2018)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 04 Podzmeni Sukob 28. oktobar, 2018.
Epizoda 05 Nepoznato 04. novembar, 2018.
Epizoda 06 Nepoznato 11. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018