Dragon Ball Super: Broly (Film) - Spoileri + Detalji


Donosimo vam jedan od najvećih spoilera za ovaj anime koji je pre samo nekolikoko dana osvanuo na mnogim oficijalnim izvorima koji se bave ovom tematikom. Spoiler koji ćemo vam izneti gotovo da otkriva dve-trećine celokupne radnje filma, te najiksrenije verujemo da ćete uživati čitajući ovaj post.

Međutim, ukoliko ste od onih ljudi koji ne vole da im se radnja otkriva unapred (spoil), toplo vam savetujemo i preporučujemo da dalje ne čitate ovaj post. Mi smo svoj deo posla ovim uradili, uredno vas upozorili, a sada da se bacimo direktno na stvar! Ukoliko nam ne bi zamerili?! ;)



Opis: Oficijalna cover slika nadolazećeg filma (Dragon Ball Super: Broly).
Izvor: CultureJam! (slika preuzeta sa priloženog sajta)




Dragon Ball Super: Broly Movie (Spoil + Detalji)

Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućem Dragon Ball Super: Broly filmu.
Dragon Ball Super: Broly film će otpočeti Kraljem Vegetom koji je dobio sina i za kog smatra da poseduje veliki potencijal da postane Princ svih Sajanaca. Međutim, takođe shvata i to da Paragusov sin poseduje daleko veći potencijal od njega, te usled toga, šalje Brolia (Broly) u daleki deo Galaksije. Paragus je, međutim, vrlo ljut zbog toga, te odlučuje da ide za svojim sinom. Kune se na osvetu Kralju Vegeti, ali naravno, što je i bilo očekivati, paralelno s tim, Friza planira da uništi celokupnu planetu.

Nakon konačnog pronalaska Brolia na dalekoj planeti, Paragus sada ne zna put do nazad, a i sam njegov svemirski brod biva uništen, tako da tamo sada ostaju zajedno zaglavljeni. Sve ostaje tako do pojave jednog od Frizovih plaćenika koji nailazi na njih, te ih lično odvodi do gospodara Frize. Friza je u potrazi za Zmajevim Kuglama, te jednu otkriva u ledenoj oblasti na Zemlji. Po dolasku do tamo, Goku i Vegata su spremni da se sa njim suoče, ali, i Broli je tamo. Vrlo ubrzo, otpočinje nezaboravna međusobna borba.



Opis: Broli! Anime karakter koji se smatra jačim čak i od samog "Boga Uništenja - Birusa".
Izvor: Google Images Pretraga



Po nastavku njihove borbe, Broli neprestano postaje sve jači i jači, do tačke u kojoj mu više niko nije ni do kolena usred njegove nepremostive snage. Svi su sada u velikoj nevolji!

Mala informacija za sve one koji prate sajta Anime Srbija. Pomenuti film će biti prevođen na srpski jezik, i isti će biti dostupan istog trenutka po pojavi filma u online video formi. Obavestićemo vas o datumu, kao i uvek! :)


Definitivno će se raditi o jednom izvanrednom filmu koji će se u Japanu pojaviti 14. decembra, 2018.! Prvenstveno zbog činjenice da nećemo imati ponavljajućih radnji, a i sam koncept će biti takav da ćemo definitivno biti svedoci originalnih i žestokih borbi.



PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018