Dragon Ball Heroes Epizoda 5 - Datum Izlaska, Spoil, Karakteri!


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Najmoćniji Ratnik: Super Sajonac 4 Vegito
Broj Epizode: 05
Izlazak Epizode: 28. otkobar, 2018.

Dragon Ball Heroes Epizoda 5 će ujedno biti i poslednja epizoda ovog fan-service* anime serijala. Do sada svedočimo kako Goku i Vegeta imaju poteškoća da, Zlog Sajonca Kunbera (Cunber), savladaju jednom i za svagda. Prethodne epizode su već prikazale da čak ni pomenuti protagonisti, uz svoje udružene snage, nisu dovoljni da nadvladaju snagu Kunbera, čak ne ni nenormalno velikom snagom s kojom raspolažu.

Uistinu, čak ni kada je Goku upotrebio svoj dvadeseto-udvostručeni Kaion-ken, ništa nije ostavili, ni traga, na svemoćnom "Velikom Majmunu" Kunberu. Srećom, Fu je intervenisao, te je uspeo da Kunbera povrati u njegovu prvobitnu formu. Međutim, čak i u toj formi, Goku i Vegeta i dalje nisu mogli da se nose sa ovom neverovatnom snagom. Usled toga, Kseno Goku i Kseno Vegeta će se, u Epizodi 5, pojaviti ne bi li Kunbera sredili jednom i za svagda. Tako da, hajde da onda direktno pređemo na sam spoil!


* - Fan-service je japanski izraz za materijal u formi izmišljene radnje koji je planski stvoren kako bi pružio dodatno zadovoljstvo fanovima određenog anime serijala za koji je "fan service" stvoren. Fan service fanovima pruža upravo ono što u jednom animeu žele.




Dragon Ball Heroes Epizoda 5 (Spoil)


U Epizodi 5, bićemo svedoci pojave Super Sajonca 4 Vegito! O, da! Nova Vegetina forma stiže na male ekrane. U prilog tome imamo i oficijalni opis Epizode 5 koji se našao na oficijalnim izvorima, a on glasi:

Kako si Goku i njegov saradnik u sosu, Son Goku: Kseno i Vegeta se pojavljuju. Kseno dolazi u pomoć, ujedno videvši promene unutar Planeta Zatvor. Kako bi se suprotstavio Kunberovoj beskrajnoj moći, ova dvojica koriste Potara kako bi se spojili! Dolazi do eksplozivnog rođenje najmoćnijeg ranika!

Goku će se u novoj epizodi pretvoriti u svoju Super Sajonsku Bogovsku (crvenu) formu. Vrlo je verovatno da će čak i u toj formi Goku pošteno biti savladan, što direktno i ima smisla usled činjenice da ni Vegeta u svojoj Super Sajonskoj Plavoj Kain-ken Vegito formi nije uspeo da savlada Kunbera. Na prvom mestu, nepoznat je razlog zbog kog kog se Goku transformisao u Super Sajonskog Boga, i definitivno ovaj njegov potez je bio za neočekivati.



Opis: Kseno Goku koji važi za neprikosnovenu i vrlo snažnu formu.
Izvor: Google Images Pretraga



Nakon što bude savladan i tada, od strane Kunbera, biće to pravi trenutak kada će se Kseno Goku pojaviti na sceni. Kseno Gokua smo videli u prvoj epizodi Dragon Ball Heroes, ali onda iznenadno nestaje i nema ga nekoliko narednih epizoda. Podosta anime fanova vole Kseno Gokua usled ponajviše njegove ličnosti. Radi se o ozbiljnom, odlučnom i jakom karaktaru spreman na sve. Dragon Ball Heroes Epizoda 5 će biti epizoda u kojoj će se Kseno Goku ponovo prikazati!

Po pojavi Kseno Gokua, Vegeta će se transformisati u Super Sajonca 4. Nije poznato da li se zapravo radi o Kseno Vegeti ili samo uobičajeni Kapsula Korp. Vegeta kog smo videli ranije. Međutim, po svoj logici, sve ukazuje na to da se radi o Kseno Vegeti koji prosto koristi Super Sajonca 4. Ono što stvara dodatni razlog da fanovi budu uzbuđeni, u vezi nove epizode, je činjenica da ćemo saznati na koji način će se Vegeta preobraziti u Super Sajonca 4. Iznenadno, ili će proći kroz čitav postupak pretvaranja?! Ostaje nam da vidimo!



Opis: Kunber - drevni Zli Sajonac koji se oslobodio sa Planete Zatvor, te sada stvara pravu pretnju.
Izvor: Google Images Pretraga



Kseno Goku i Vegeta će potom uraditi Patara spoj u Super Sajonca 4 Vegito. Na ovaj spoj se čekalo već poprilično, i konačno ćemo svi svedočiti rođenju Kseno Super Sajonca 4 Vegito. Isti će se sada boriti protiv Kunbera, a borba koja sledi će definitivno biti puna akcije i haosa! Biće to, malte ne, ujednačen meč, ali krajnji ishod će ostati neizvestan! Epizoda 5 će definitivno biti spektakularna za sve one koji ovaj fan-service anime serijal prate!

Dragon Ball Heroes Epizoda 5 će izaći 28. otkobra, 2018. TIM Anime Srbija će se, kao i uvek, potruditi da najnoviju epizodu, u što kraćem roku, objavi na sajtu animesrbija.com !



PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018