Boruto Poglavlje 29 - Spoil, Novosti, Datum Izlaska [Manga]



Boruto Manga je na putu da postane izuzetno dobra. Ukoliko bi morali da odamo priznanje, onda bi to definitivno bilo da je Manga podosta bolja od samog anime serijala. Štaviše, ukoliko bi morali biti kritičari, jedini kvalitetniji "ark" koji je ovaj anime serijal prikazao bio je ark vezan za "Momošikia". Nedostatak adaptacije mange, sa samim animeom, je sve potrebniji, i definitivno će podići sve veću zabrinutost ukoliko sam anime serijal nastavi iću putem koji ide. Bilo kako bilo, više o ovome će na sajtu Anime Srbija Vesti eventualno biti reči u budućnosti.
Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućem poglavlju Mange za naveden anime naslov.
Međutim, da ne skrećemo previše sa glavne teme ovog posta... Pre nego što se upustimo u otkrivanju priče i spoil-a vezanih za buduće poglavlje Boruto Mange, svi vi koji istu ne prate, ili koji ne žele da budu spoilani, molimo da smesta prestanete sa daljim čitanjem ovog teksta, i uputite se na neko drugo mesto. Možda na sam naš sajt animerbija.com?! He, he!

Kako to da je Kašin Kođi u mogućnosti da u Konohagakure uđe, a da pri tome ne bude primećen? Šta li će Delta uraditi? Da li će se Kođi boriti sa Narutom? Hajde da se svim pomenutim pozabavimo unutar ovog posta.



Opis: Slikoviti prikaz scene iz Mange gde Boruto grli Kavakia.
Izvor: Google Images Pretraga



U Boruto Poglavlju 28, videli smo način na koji se prijateljski odnos Kavakia i Naruta razvija. Kavaki se uistinu uplašio kada je Đigena halucinirao pred njim. Naruto Uzimaki ga je potom zagrlio, rekavši mu da će biti bezbedan unuzar Konohagakure. Takođe, svedočili smo i razvijanju odnosa između njega i Sarade Učihe.

Kasnije u ovom poglavlju, videli smo da se Kašin Kođi i Delta nalaze pred kapijom Konohagakura, i čini se kao da su došli kako bi odveli Kavakia. Obojica vrlo dobro znaju za sposobnost pripadnika klana Jamanaka koja im omogućava da osete svačiju čakru tokom ulaska u Konohagakure, i da, ukoliko čakra pojedinca nije prepoznata, da bi se istog momenta taj neko smatrao za uljezom. Kođi potom Delti govori da ostane tu gde jeste, dok on ulazi u Konohagakure.




Boruto Poglavlje 29 (Spoil)


Ko je Košin Kođi? Zbog čega je njegova čakra uspešno prepoznata tokom ulaska u Konohagakure? Čini se kao da je upravo on bivši pripadnik sela (odbegli nindža) koji čak zna kako da koristi i sam Rasengan, pa i pozivajuće žabe, i sada kada je njegova čakra prepoznata, Nanadaime Naruto Uzumaki će zasigurno imati saznanja o tome ko je zaista Kašin Kođin. Štaviše, postoje glasine koje kruže o tome da je Kođi zapravo jedan od Džerajinih učenika kog je Džeraja podučavao tokom Velikog Nindža Rata. Ovo direktno govori u prilog tome da je ovo možda zaista i tačno, pošto Kođi zna da poseduje Rasengan i pozivajuću žabu.

U narednom poglavlju Kašin Kođi će se suočiti sa Kavakiem, dok će se Naruto umešati ne bi li spasao Kavakia. Ovo je upravo trenutak gde će Kođiev indentitet biti otkriven. Tako da bi svi fanovi definitivno trebali biti uzbuđeni, jer ćemo biti svedoci uzbudljive borbe Naruta i Kođia, a pri tome ćemo i sve saznati o njemu.



Opis: Prikaz jedne stranica Mange na kojoj se vidi kako Kođi traga za Kavakiem!
Izvor: Google Images Pretraga (+ ručna obrada)



Naredno poglavlje Boruta izlazi 26, novembra, 2018. Skenirane stranice mange će biti dostupne 2 do 3 dana ranije. Najverovatnije 23. novembra. Iste možete pročitati još i tada. Međutim, savetujemo da to ne radite, već da istu čitate sa oficijalnih izvora kako bi pomogli tvorcima iste.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018