Boruto Epizoda 78 i 79 – Datum Izlazaka Epizoda & Spoileri


Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizoda: "Svačiji Motivi" i "Ponovni Susret, Micuki...!"
Broj Epizoda: 78 i 79
Izlazak Epizoda: Epizoda 78 (21. otkobar, 2018.) & Epizoda 79 (28. otkobar, 2018.)

U okviru ovog posta, pisaćemo o epizodama Boruta koje nam nadolaze. Konkretnije, iznećemo spoilere, datume pojava i novosti za Boruto Epizode 78 i 79. Kako svi znamo da je ovo jedan od najpopularnijih animea na našim prostorima (uzimajući u obzir i analiziku sajta Anime Srbija za ovaj anime) gotovo da smo sigurni da će veliki deo posetilaca Anime Srbija Vesti biti zaokupirana ovim postom.

Pre početka iznošenja detalja za pomenute epizode, kažimo da anime serijal Boruto privodi svoj trenutni "ark" kraju, usled činjenice da je preostalo još svega 4 do 5 epizoda do njegovog kraja. Isti je ostavio osrednja očekivanja, ali definitivno smo više uživali u samim događanjima, nego u nekim od početnik "arkova" ovog animea.

Boruto je prošle nedelje poprilično sve iznenadio kada je Garagu, potencijalnog neprijatelja, učinio svojom pozivajućom zveri. Konverzacija između Boruta i Garage je bila krajnje zanimljiva, i čine se kao da Garaga zapravo i nije toliko loš kako se prvobitno mislilo. Kakogod, Boruto je sada njegov prijatelj, i definitivno ćemo biti svedoci neverovatnog raspleta. Još uvek ne znamo kakav će njihov uzajamni odnos biti, niti koliko će poštovanja Garaga prema Borutu zapravo imati. Prisetite se, Oroćimaru je bio u stanu da prizove Mandu, ali nije bila laka za kontrolu, dok je s druge strane, Saskeova zmija Aoda, bila laka.



Opis: Prikaz uzajamnog sukoba Boruta i Garage.
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!




Boruto Epizoda 78 – Svačiji Motivi (Spoil)


U narednoj epizodu Boruta, videćemo kako se Micuki približava Selu Kamena, i ono što je sigurno je to da će on neometano, i bez problema dospeti do njega usled činjenice da ih niko na tom putu neće uspešno zaustaviti. Trenutno ne znamo šta je ono što Micuki želi, niti zbog čega je sprijateljen sa nindžama Kamena, i zasigurno možemo reći da to u skorije vreme nećemo ni saznati. Međutim, upoznaćemo novog neprijatelja koji će zaustaviti Boruta na putu do Micukija.

Čini se kao da je novi Borutov neprijatelj snage nivoa Džonina, i sam Boruto ga sam definitivno neće srediti. Na svu sreću, pomoć stiže na vreme jer Selo Lista šalje Džonina koji će biti zajedno uz Boruta i Saradu u potrazi za Micukijem. Ne zna se o kom Džoninu se tačno radi, ali to ćemo definitivno saznati u narednoj epizodi. Usled toga, treba definitivno biti ubuđen zbog nadolažeće Epizode 78!

Boruto Epizoda 78 izlazi datuma 21. oktobar, 2018. u 20:00h! Najnovija epizoda će, prevedena na srpski jezik, biti dostupna na sajtu Anime Srbija.



Opis: Trenutno glavni neprijatelj Boruta i družine, Kokujo (levo na slici).
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!




Boruto Epizoda 79 – Ponovni Susret, Micuki...! (Spoil)


Prevedeni "rezime" za Epizodu 79 anime serijala Boruto govori o tome da će Boruto i Sarada konačno uspeti da se susretnu sa Micukijem. Međutim, prvo će morati da se suoče sa njihovim neprijateljem koji im je stao na put, Kakujom. Selo Skrivenog Lista će poslati Džonina koji će pružati Borutu i Saradi pomoć u nastavku potrage za Micukijem. Međutim, čak ni njihova udružena snaga neće imati nikakve šanse protiv svemoćnog Kokuja.

Prava drama i preokret nastaju kada će se određeni misteriozni "pomagač" pojaviti tokom borbe Boruta i Kokuje. Zahvaljujući toj istoj osobi, sve nagoveštava na to da će Kakujo naposletku biti savladan, a da će nakon toga tim biti u prilici da razgovara sa Micukijem.

Postoji veliki spektar karaktera koji bi mogli odgovarati profilu ovog "pomagača", ali nijedan oficijalni izvor nije bio u stanju da otkrije o kome je reč. Vrlo verovatno da je za tako nešto i rano, ali ono što treba imati na umu je da će taj isti "pomagač" definitivno biti od velike pomoći. Da ovaj misteriozni "pomagač" zapravo nije i sam Kage - Naruto?!

Boruto Epizoda 79 izlazi datuma 28. oktobar, 2018. u 20:00h! Najnovija epizoda će, prevedena na srpski jezik, biti dostupna na sajtu Anime Srbija.




Datumi Izlazaka Epizoda (Boruto)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 78 Svačiji Motivi 21. oktobar, 2018.
Epizoda 79 Ponovni Susret, Micuki...! 28. oktobar, 2018.
Epizoda 80 Micukijevi Prijatelji 04. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora. Viz Media/Crunchyroll zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018