Black Clover Epizoda 55 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Čovek Zvan Fanzell
Broj Epizode: 55
Izlazak Epizode: 23. otkobar, 2018.

Kako se i moglo očekivati, Black Clover Epizoda 54 fokusirala se na Astovu ruku. Na kraju epizode videli smo požrtvovanost i želju svih da se upute na razna mesta ne bi li našli pravu magiju koja bi izlečila njegove ruke. Saznavši o namerama ostalim, Asta obuzimaju emocije.

Mala Vest: Anime Srbija TIM radi na prevođenju Epizoda 53 i 54 ovog anime serijala. Ovo su ujedno i epizode koje nedostaju na našem sajtu. Očekuje se da će nove epizode, prevedene, biti objavljene do najkasnije u ponedeljak!

Prema scenama, koje se nalaze na kraju svake epizode, Epizoda 55 će nas upoznati sa Fanzelom. U nastavku ovog posta, detaljnije i konkretnije ćemo govoriti o tome šta možete očekivati u narednoj epizodi ovog popularnog animea. Kao i uvek, imajte na umu da se radi o spoilu, tako da, ukoliko niste ovde zbog njih, smesta prekinite s čitanjem ovog posta!



Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 55. koja će sajt Anime Srbija biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!



Naziv Epizode 55 anime serijala Black Clover sasvim jasno govori o pojavi čoveka pod imenom Fanzel. Govoreći o njemu, on je bivši komandant Dijamantskog Kraljevstva koji je oženjen Dominanto Kodom. Nakon što Noele bude posetio Fanzela, želeći da od njega traži pomoć za Astoa, saopštiće mu kako je jedini način izlečenja Astove ruke zapravo odlazak kod Kraljice Veštica.

Čuvši u kakvom se stanju Asta nalazi, sada i on planira da mu pomogne. S druge strane, Vanesa, koja se već nalazi u "Veštičijoj Šumi", prolaziće kroz teške trenutke. Suštinski, upravo od Epizode 55, zaćićemo u novi Ark koji će se koncentrisati na Astovu ruku.

Istog trenutka pošto budu saznali u kakvoj situaciji se Vanesa nalazi, i gde je zapravo ona, Fanzel će posetiti Asta, te će ga odvesti do "Veštičije Šume", ne bi li tamo izlečio njegovu ruku. Paralelno tome, bićemo svedoci dosta napetih i intezivnih trenutaka, iako možda ne u narednoj epizodu, definitivno onda u nekim od narednih. Sumiranjem, Epizoda 55 će se, dakle, koncentrisati na odlazak Fenzella, Asta i ostalih u takozvanu "Veštičiju Šumu".

Za one koji ne znaju, Black Clover Epizoda 55 će izaći 23. otkobra, 2018. TIM Anime Srbija će se, kao i uvek, potruditi da sve epizode uredno prevede i sustigne.



Datumi Izlazaka Epizoda (Black Clover)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 55 Čovek Pod Imenom Fanzell 23. oktobar, 2018.
Epizoda 56 Nepoznato 30. oktobar, 2018.
Epizoda 57 Nepoznato 06. oktobar, 2018.
Epizoda 58 Nepoznato 13. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018