Attack on Titan (Sezona 4) | Poznat Datum Izlaska + (Key Visual)


Opis: Grafički prikaz Erena kao Titana kako uništava krov kuće.
Izvor: Attack on Titan Wiki! (slika preuzeta sa priloženog sajta)

Informacija: Priložene informacije unutar ovog posta su zvanične i potvrđene! Ovo direktno znači da sve ono što pročitate unutar ovog posta je važeća stopostotna informacija! Nijedan deo ovog posta nije ugrubo donet zaključak, niti pretpostavka koja nije ozvaničena.
Primetili smo da su mnogi posetioci našeg sajta u potpunosti bili razočarani informacijom da je Attack on Titan (Sezona 3) pauzirana i odložena! Međutim, morate razumeti da je ovakva pauza potrebna kako bi nam se, u budućnosti, dostavile maksimalno kvalitetne epizode. Smernice, scenario, animacija i sve ostalo mora biti dovedeno do savršenstva, a za postizanje tog cilja anime studiju je potrebno vreme!

Epizoda 12 nove sezone završila ne naočekivan, odličan , ali i vrlo zanimljiv način. Već ovih dana pristižu nam nove informacije koje direktno govore o eventualnim radnjama koje će se dogoditi u narednom delu. Međutim, do sada već sigurno znate da je AOT zapravo "split-cour anime" ("split-cour" predstavlja pauzu emitovanja određenog anime serijala u trajanju od tri meseca), što direktno znači da bi isti izašao tek nakon nekoliko narednih meseci. Prisećamo vas, isto se dogodilo i sa animeom Tokyo Ghoul:re, koji je nakon duže pauze sada dobio i drugi deo, Tokyo Ghoul:r (Sezona 2) koja zapravo i nije (Sezona 2) već drugi deo prve sezone.

Attack on Titan (Sezona 4) nije Sezona 4 ovog anime serijala.
Sezona 4 će zapravo biti drugi deo Sezone 3!


Anime Overlord je, premda, uradio istu stvar, i Attack on Titan sada sledi iste staze. Glavni razlog ovoga leži u činjenici da je anime studiju potrebno vreme kako bi održao kvalitet samog animea. Elem, hajde sada da pređemo na stvar i otkrijemo kada će se tačno pojaviti najnovija AOT (Sezona 4)!



Datum izlaska Attack on Titan (Sezone 4) + Key Visual


Drugi deo Sezone 3 anime serijala "Attack on Titan" bi mogao biti realizovan istog trenutka, ali tada bi kvalitet samog animea znatno opao. Kako bi se to izbeglo, pravi se pauza. Međutim, uprkos pauzi, Wit Studio je rano jutros objavio oficijalni Key Visual* za Attack on Titan (Sezonu 4) -- Zapravo drugi deo Sezone 3! Isti možete pogledati ispod!






Attack on Titan (Sezona 4) -- Zapravo drugi deo Sezone 3, izlazi aprila 2019 godine (Prolećna Sezona). Ukoliko ste gajili nade i očekivali da bi nova sezona izašla već ove godine, grdno ste se prevarili. To se neće dogoditi sada kada znamo tačan mesec pojave ovog animea!

Naravno, ova pauza će definitivno potrajati poštenih nekoliko meseci, ali to je sada utoliko veći razlog za sve nas da, sa velikom radošću i širokih ruku, dočekujemo nastavak ovog animea koji će zasigurno, u narednim epizodama, doneti pravi spektakl!

Ukoliko posedujete bilo kakvo mišljenje vezano za ovu temu i sam Attack on Titan (Sezona 4), definitivno onda ostavite komentar na dnu ovog posta!



PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018