'Attack on Titan' Manga Uskoro Dobija Nešto Veliko?


Manga Attack on Titan se u proteklim poglavljima poprilično rasplamsala gradeći priliku za pojavom nečega velikog, i čini se kao da upravo to nešto veliko samo što nije ugledalo svetlost dana.

Urednik Mange Attack on Titan serijala je nedavno nagovestio na to da će, u narednih nekoliko meseci, doći do "VELIKIH" stvari koji se odnose na istu.

Prevodeći ono što je Urednik Mange rekao, isti je na Twitteru napisao sledeće,

Postalo je sve poprilično mirno sada kada je Attack on Titan otišao na međusezonsku pauzu. Međutim, u narednih 1-2 meseca, možemo očekivati 3 VELIKE NAJAVE koje će se odnositi na mangu, tako da, budimo uzbuđeni zbog toga! Da budem iskren, i lično sam uzbuđen.






Nekoliko trenutaka kasnije, urednik je pojasnio da bi se unutar Mange mogle dogoditi čak i 4-5 VELIKIH najava, i da bi od sada pa na dalje fanovi zaista trebali biti uzbuđeni! Sada je samo pitanje trenutka kada će se otkriti kakve li su to velike najave vezane za pomenutu Mangu.

Ono što bi moglo da se dogodi u ovin najavama je pojava novog "arka" anime serijala, "spin-off-a", ili čak i sama najava da je naredni "ark" ujedno i poslednji! Attack on Titan uskoro puni 10 godina postojanja, tako da bi se velike najave mogle odnositi i na samu desetogodišnjicu.



Opis: Nasumična scena iz jednog poglavlja "AOT Mange". (Mikasa pokušava da spasi Džena.)
Izvor: Attack on Titan WIKI! (slika preuzeta sa priloženog sajta)



Bez obzira na to na šta se odnosile najave, vrlo je važno skrenuti pažnju na ono "veliko" o kome Urednik Mange govori. Fanovi Attack on Titan bi, pre nastavka Attack on Titan anime serijala koji se događa 2019. godine, definitivno sada trebali pažnju usmeriti na Mangu! Za one koje ne znaju, Attack on Titan je prvobitno stvoren od strane Hajime Isayame, 2009. godine. Od pomenute godine, pa sve do 2017., ukupno je izbačeno 23 poglavlja mange, što direktno govori koliku samo tradiciju ovaj anime serijal ima.

Nipošto nemojmo zaboraviti i podatke koji dolaze sa naših prostora! U protekle dve godine, ovaj anime serijal je na prostoru Srbije i okoline bio pogledan gotovo 250 hiljada puta! Ovo direktno ukazuje na to da će ovaj anime serijal definitivno i dalje biti skretač pažnje naših vernih anime fanova. Međutim, da li će isti povećati auditorijum, i samim tim pridobiti još srca anime ljubitelja, ostaje nam da vidimo.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018