Anime Srbija napravila INTRO + Ubrzo popravka Bleach-a?



Donosimo vam neverovatno dobre vesti koje se direktno odnose na sam sajt Anime Srbija! Kao i uvek TIM Anime Srbija u rukavu uvek drži nekog keca. Međutim, i pored svog redovnog volonterizma, TIM uvek nađe vreme da pažnju posveti i onim stvarima koje će Anime Srbiju učiniti još i originalnijom, kvalitetnijom i boljom. U nastavku, govorićemo o dve velike novosti koje se direktno odnose na sajt Anime Srbija!



Anime Srbija Oficijalni INTRO!


Nakon vrednog i napornog rada, naš tim dizajnera i animatora stvorio je jedinstvene INTRO za sajt Anime Srbija. INTRO, odnosno, uvodna reklamna špica sajta, stvorena je sa idejom kako bi samo naše ime i logo uzdigli na jedan sasvim drugi nivo. Naš cilj je oduvek bio da, pored kvantiteta, radimo i na kvalitetu pruženog. Usled toga, stvorili smo jedinstvene INTRO koji će se svakome dopasti!






Oficijalni A-S INTRO (Klasik) | Anime Srbija odlikuje se jedinstvenim dizajnom i animacijom na kojoj prvenstveno dominiraju bela i narandžasta boja. Vidimo prelepo utapanje loga sa pozadinom i samim ambijentom, te naposletku svedočimo fantastičnom postepenom pojavom linka sajta ispod. Umirujuća pozadinska muzika izabrana je tako da pruža dodatan ugođaj pri gledanju priložene animacije. Naravno, priloženi INTRO bi usled toga bio prikazivan na onim epizodama čiji anime serijali nisu eksplozivnije prirode. Više o ovome u nastavku posta!






Oficijalni A-S INTRO (Vatra) | Anime Srbija odlikuje se jedinstvenim dizajnom i animacijom na kojoj prvenstevno dominiraju crna, crvena i narandžasta boja. Vidimo prelep upad vatre kako pravi "haos" i oformljuje naš jedinstven A-S Logo, koji je svima vrlo dobro poznat. Animacija je pravljena tako da vrši direktnu simboliku našeg logoa kao vatre, i same vatrene animacije koja se kovitla oko istog. Naposletku svedočimo i još jednoj dodatnoj animaciji vatre koja ovoga puta za sobom ostavlja link samog sajta. Naravno, priloženi INTRO bi usled toga bio prikazivan na onim epizodama čiji su anime serijali eksplozivnije prirode. Više o ovome u nastavku posta!



Gde će se Oficijalni Anime Srbija INTRO pojavljivati?
Oficijalni A-S INTRO (Klasik) i Oficijalni A-S INTRO (Vatra) pojavljivaće se tokom početka svake nove anime epizode. Dakle, svi posetioci sajta biće svedoci zanimljivog prikaza animacija koje će biti sama simbolika sajta. Na ovaj način dajemo sebi na originalnosti i jedinstvenosti.

Da li će Oficijalni Anime Srbija INTRO biti na svim dosadašnjim epizodama?
Neće. Najnoviji Oficijalni Anime Srbija INTRO-i će se početi pojavljivati samo na svim daljnjim i novim anime epizodama. Izuzetak može biti jedino samo onda kada TIM Anime Srbija odluči da ponovno renderuje i obradi sve epizode određenog anime serijala, koji se već na sajtu poseduje. Nakon obrade, sve epizode obrađenog anime serijala bi imale Oficijalni Anime Srbija INTRO!

Da li će Oficijalni Anime Srbija INTRO praviti problem pri gledanju epizoda?
Nipošto. Štaviše, novi INTRO-i će svima pružiti pravo uživanje pre početka gledanja epizode. Animacija je podešena i napravljena tako da prosto klizi u pogledu onoga ko istu gleda. Gotovo da smo uvereni da će svi naši posetioci oberučke prihvatiti novu promenu.




BLEACH (VELIKE NOVOSTI) - (ANIME SRBIJA)


Konačno i najzad dolaze sjajne novosti koje se odnose na anime serijal Bleach koji važi za jedan od neverovatno popularnih anime serijala našeg sajta! Verujemo da će sve dole navedene vesti izuzetno obradovati sve verne pratioce i posetioce koji anime serijal Bleach gledaju, planiraju da gledaju ili su ga već pogledali. Naime, sa vama ćemo sada izneti tri velike informacije koje će vrlo ubrzo zaživeti u okviru Anime Srbija sajta!



Opis: Prikaz mogućnosti odabira 1080p kvaliteta za anime serijal Bleack.
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" sa samog player-a!



Bleach u 1080p kvalitetu! - Verovali ili ne, ovo će biti prvi anime serijal, ikad, na našem sajtu koji će se prikazati u 1080p kvalitetu! Štaviše, sve epizode će biti podržane u istom. Na ovaj način će mnogi uživati do samog maksimuma, gledajući svoj omiljeni anime u najveće trenutno dostupnom kvalitetu.

Sve epizode će biti prevedene - Tako je, ponovno je obrađen prevod svih epizoda, i prevedene su čak i one koje su nedostajale (uključujući i "filler" epizode)! Najzad ćemo moći staviti tačku na ovaj čuveni anime serijal koji godinama nije bio prevođen!

Sve epizode će biti obrađene (ponovo) - Ponovnom obradom ovaj anime serijal će zaživeti kao nikad do sada. Čak i svi oni koji se do sada nisu hteli upustiti u avanture ovog anime serijala, to će sada učiniti kada budu saznali da će sve epizode biti adaptirane u svim rezolucijama + prevod i sam video će konačno biti sinhronizovani!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018