Anime 'Date A Live' dobija novu sezonu? Kada?


Informacija: Priložene informacije unutar ovog posta su zvanične i potvrđene! Ovo direktno znači da sve ono što pročitate unutar ovog posta je važeća stopostotna informacija! Nijedan deo ovog posta nije ugrubo donet zaključak, niti pretpostavka koja nije ozvaničena.

Najzad, nakon dugog čekanja, dobijamo potvrđen i zvaničan datum pojave Sezone 3 anime serijala Date A Live. Najava i potvrda datuma zvanično je objavljena 21. oktobra, na događaju Fantasia Bunko Dai Kansha Sai 2018. U nastavku ovog posta, saznaćete o kom se tačno datumu radi, ali i zaćićemo u određene informacije koje trenutno znamo.

Nakon premijere koja se dogodila 6. aprila, 2013., Date A Live je istog trenutka osvojio srca mnogih anime fanovima. Date A Live je ujedno i anime adaptacija novele Japanskog serijala istoimenog naslova. Premijerno je prikazan na Tokyo-MX, ali je prvobitno debitovan na sajtu Niconico, nedelju dana pre premijere, u lošijem kvalitetu.



Opis: Oficijalna anime "cover" slika najava nadolazeće Sezone 3 anime serijala Date A Live.
Izvor: TNM! (slika preuzeta sa priloženog sajta)



TV seriju režira Keitaro Motonaga, razvijena od strane studia AIC PLUS+, dok je muzika komponovana od strane Go Sakabe. Nakon pojave prve sezone, fanovi su mogli uživati i u Sezoni 2, koja se otpočela sa emitovanjem 12. aprila, 2014., nedugo nakon kraja prve sezone. Produkcija IMS je stajala iza nastavka. Obe sezone su bazirane po sceniraju Hideki Širanea. Pored pomenutih sezona, realizovan je i film pod nazivom "Date A Live Movie: Mayuri Judgement", premijerno emitovan 22. avgusta, 2015.
Pažnja: Određeni delovi dole navadenog teksta može, ali i ne mora, sadržiti "SPOIL". Imajte na umu da pojedini delovi dole ispisanog teksta mogu nagovestiti ili direktno otkriti radnju animea koja se već dogodilo. Ova napomena odnosi se samo za one koji nisu pogledali nijednu sezonu ovog anime serijala!



Date A Live (Datum Izlaska Sezone 3 + O SERIJALU)


Radnja samog anime serijala bazira se na životu srednjoškolskog Šida Icukia, inače šesnaestogodišnjak koji je odrastao bez oca i majke, i koji sebe pronalazi u sred katastrofe. Postaje žrtva "prostornog zemljotresa" koji uništava deo njegovog rodnog grada. Pokušava spasiti svoju mlađu sestru iz samog epicentra katastroge, te se suočava sa zanimljivom devojkom u oklopu. Pre nego što se uspeo oporaviti, ubrzo shvata da se našao unutar svemirskog broda, gde se nalazi njegova sestra Kotori, koja je zapravo kapetan i šef istog. Kotori mu objašnjava da je misteriozna devojka, koju je upoznao, zapravo Duh koji namerava uništiti Zemlju i gde je jedini način da se spreči u tome, da se navede da zavoli samu Zemlju i sve njene stanovnike. Štaviše, moraće da se ponaša tako gde bi čak i samog njega zavolela.



Opis: "Teaser Visual" anime serijala Date A Live (Sezona 3)
Izvor: Google Images Pretraga



Treća Sezona anime serijala Date A Live će definitivno biti jedna od najočekivanijih do sada. Najnovija sezona će otpočeti da se emituje tokom "Zimske Sezone", odnosno, januara 2019. Trenutno nemamo detalje o tome da li će i sama Anime Srbija ovaj anime serijal prevoditi, ali, ukoliko bude, definitivno ćemo vas obavestiti!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018